ΤΧΣ: Διαψεύδει τα περί θεσμών, αξιολόγησης και ΕΤΕ

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας διαψεύδει δημοσιεύματα που φέρουν τον πρόεδρό του να μεταφέρει απόψεις των εκπροσώπων των θεσμών ότι αν γίνει έκτακτη γενική συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας θα καθυστερήσει η αξιολόγηση.

Η ανακοίνωση του ΤΧΣ:

Σχετικά με αναφορές στον τύπο που εμφανίζουν τον Πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Γεώργιο Μιχελή, να ενημερώνει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου ότι σύμφωνα με τους εκπροσώπους των Θεσμών, «η αξιολόγηση δεν θα κλείσει εγκαίρως στην περίπτωση που το Ταμείου προβεί σε σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εθνικής Τράπεζας», το Ταμείο διαψεύδει ότι υπήρξε τέτοια τοποθέτηση.

Η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των Θεσμών και του Ταμείου διενεργήθηκε σε καλό κλίμα και δεν αμφισβητήθηκε η ανεξαρτησία του Ταμείου κατά την λήψη των αποφάσεων του.

Διευκρινίζεται επίσης ότι οποιαδήποτε επιπρόσθετη αναφορά και σχόλιο γίνεται για το εν λόγω θέμα από ανώνυμες πηγές οι οποίες μπορεί να μεταφέρουν προσωπικές απόψεις ή και θέσεις τρίτων, δεν αντανακλούν τη θέση του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here