Τραμπ: Σκέφτεται να ζητήσει συμβουλές από τον.. Μπιλ Κλίντον

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει συμβουλές από τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον μετά το «πολύ φιλικό», όπως είπε, τηλεφώνημα που έλαβε από τον σύζυγο της Δημοκρατικής αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον.

Σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, η οποία θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή, αλλά αποσπάσματά της ήδη προβλήθηκαν, η δημοσιογράφος Λέσλι Σταλ ρωτά τον Τραμπ αν σκοπεύει να ζητήσει συμβουλές από τον Δημοκρατικό πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

«Είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, τελικά είναι μια πολύ ταλαντούχα οικογένεια. Σίγουρα, θα το σκεφτώ» απάντησε ο Τραμπ.

Οσον αφορά το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος με τον Μπιλ Κλίντον είπε:«Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο φιλικός. Είπε ότι αυτό ήταν μια καταπληκτική (προεκλογική) κούρσα. Μια από τις πιο απίστευτες που έχει δει ποτέ. Ήταν πολύ, μα πάρα πολύ φιλικός» δήλωσε ο Τραμπ στη δημοσιογράφο.

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα της Χίλαρι Κλίντον για να παραδεχτεί την ήττα της τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο Τραμπ είπε:

«Λοιπόν, η Χίλαρι μου τηλεφώνησε και ήταν ένα θαυμάσιο τηλεφώνημα, ένα τηλεφώνημα δύσκολο γι’ αυτήν, όπως μπορώ να φανταστώ. Πιο σκληρό γι’ αυτήν παρά απ΄ότι θα ήταν για μένα.  Η Χίλαρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλή» δήλωσε. Όσο για το τι τού είπε; «Συγχαρητήρια Ντόναλντ, καλή δουλειά»  ανέφερε ο Τραμπ στο CBS. «Και εγώ είπα: ‘θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά, ήσασταν μια μεγάλη αντίπαλος’. Είναι πράγματι δυνατή και πολύ έξυπνη» τόνισε ο Τραμπ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here