Το Σαββατοκύριακο θα απαντήσει ο Βαρουφάκης στον «σωτήρα» Στουρνάρα – Οφειλε να συστρατεύεται αντι να λέει «Μην ακούτε το Βαρουφάκη»

Με μήνυμα που ανάρτησε στο twitter ο πρώην υπουργός προαναγγέλλει την απάντησή του στον επικεφαλής της Τράπεζας Ελλάδος, για όσα κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή αναφορικά με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ

Εν τω μεταξύ είπε πάντως ότι

  • «Ως υπουργός οικονομικών επιχειρηματολογούσα ότι το δημόσιο χρέος μας ήταν μη βιώσιμο, δηλαδή ότι το κράτος είχε πτωχεύσει και έπρεπε το χρέος να κουρευτεί», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, απαντώντας στη δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα ότι στην ΕΚΤ συστήθηκε ως υπουργός μίας χρεοκοπημένης χώρα. Ο δε Στουρνάρας», συμπληρώνει ο Βαρουφάκης, «ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε υποχρέωση να συστρατεύεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης για ελάφρυνση του χρέους καιόχι να λέει στον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι να μην ακούει τον υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ»
Θα έχει πάντως αναλυτικό άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών

 Η απάντησή μου στον Γ. Στουρνάρα στην @efsyn του Σαββάτου. Ως τότε ας επεκτείνουν την Πτώχευση προσποιούμενοι ότι την απέτρεψαν!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here