Παππάς: Διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών η ΝΔ με έντονη οσμή ακροδεξιάς

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η κυβέρνηση είναι υπερήφανη για την διεξαγωγή του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Απαντώντας μάλιστα σε δηλώσεις του κ. Μ. Βορίδη ότι ο ίδιος συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, τόνισε ότι ότι ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς.

Η δήλωση Παππά

Η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής,  αποδεικνύει ότι ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς.

Η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκ.

Ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού. Τα στελέχη της ΝΔ συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους. Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία.

Ο Μ. Βορίδης μετά μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής δήλωσε ότι «ο Ν. Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Μιας παραπαίουσας Κυβέρνησης που επεκτείνει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα τα επίπεδα, λίγο πριν το τέλος της.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here