ΟΑΣΘ: Συνέλευση εργαζομένων την Κυριακή μετά την παρέμβαση Τσίπρα

 

Την αναστολή ή μη της επίσχεσης εργασίας που ξεκίνησαν το Σάββατο αφήνοντας την Θεσσαλονίκη χωρίς αστικές συγκοινωνίες, αποφασίσουν σήμερα Κυριακή, σε έκτακτη συνέλευση τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να πληρωθούν την Δευτέρα.

Σύμφωνα με δήλωση του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστα, στη σύσκεψη που έγινε με φορείς, στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, με αφορμή τα εγκαίνια του πρωθυπουργικού γραφείο στην πόλη, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα δώσει εντολή και τη Δευτέρα θα μπουν οι υπογραφές, ώστε να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν, προκειμένου να εκταμιευθεί το απαιτούμενο ποσό για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Μετά την εξέλιξη αυτή συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Τσερμενίδης χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ωστόσο το Δ.Σ. παρέπεμψε τις αποφάσεις στην έκτακτη γενική συνέλευση, μέχρι την απόφαση της οποίας -τουλάχιστον- τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here