ΝΔ: Ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος ο πρωθυπουργός

Αλλη μιά προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει η ΝΔ, με αφορμή το άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος, αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας τις αναφορές του στην οικονομία. «Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους», αναφέρει και συνεχίζει:

» Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία.

» Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο.

» Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, συνεχίζει να επιδεικνύει ανικανότητα, ανεπάρκεια, ανευθυνότητα και να είναι όμηρος των εσωκομματικών του τάσεων.

Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία. Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση.»

Καταλήγοντας, η ΝΔ σημειώνει ότι η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα ο κ. Τσίπρας, είναι η παραίτησή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here