Μπαλτάς: Απορώ γιατί έφυγα από τη κυβέρνηση, αιχμές κατά Π. Δούρου

 

Αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι απορεί ακόμη γιατί έφυγε από την κυβέρνηση αλλά και του πρώην διευθυντή του γραφείου του στο υπουργείο  Πολιτισμού, Π. Δούρου, εξαπολύει ο πρώην υπουργός Αρ. Μπαλτάς.

«Μου έχει μείνει η απορία για την απομάκρυνσή μου από την κυβέρνηση, δηλώνει μιλώντας στα Νέα Σαββατοκύριακο ο τέως υπουργός Πολιτισμού και πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς.

Σημειώνει ότι πιθανόν να υπήρχαν ενστάσεις για τη θητεία μέσα στο κόμμα πριν από τον ανασχηματισμό, αλλά «δεν μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα».

Για τον Παναγιώτη Δούρο, αδελφό της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, ο οποίος ήταν διευθυντής του γραφείου υπουργού στο υπουργείο Πολιτισμού, ο κ. Μπαλτάς λέει ότι δεν παραιτήθηκε, αλλά εκείνος του ζήτησε να φύγει με τη φράση «Δεν σου έχω πλέον εμπιστοσύνη».

Προσθέτει ότι επειδή δεν χρειαζόταν να δημιουργείται η αίσθηση σκανδάλου, άφησε να εννοηθεί ότι επρόκειτο για παραίτηση.

Απαντά καταφατικά στην ερώτηση αν ο κ. Δούρος προσπάθησε να δημιουργήσει ένα κράτος εν κράτει μέσα στο υπουργείο και συμπληρώνει ότι μετά την απομάκρυνσή του «τα έργα του υπουργείου Πoλιτισμού και Αθλητισμού με την Περιφέρεια άρχισαν να καθυστερούν και να εμφανίζουν ‘προβλήματα’».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here