Κλειστό από τις 2 το κέντρο για την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την πλατεία Κάνιγγος θα ισχύσουν σήμερα λόγω των εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πορεία θα ξεκινήσει στις 3 αλλά οι δρόμοι θα κλεισουν νωρίτερα

Θα είναι κλειστη η περιοχή που περικλείεται από τις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους τους.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και περιμετρικά της πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Στο μεταξύ, τροποποιήσεις επέρχονται στα δρομολόγια και τις στάσεις λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ από το πρωί της Τετάρτης έως τις 06.00 της Παρασκευής, σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες. Πληροφορίες δίνονται στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, στο τηλ. 11 185.

Στο Πολυτεχνείο θα γινει κεκλεισμένων των θυρών (!) η καθιερωμένη εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Πολυτεχνείου, με ομιλίες από τους φορείς που απαρτίζουν την επιτροπή εορτασμου

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here