«Η ιδέα που έγινε βιβλίο»

Στις μέρες μας και σε μία Ελλάδα που σύμφωνα με τους «πολλούς» έχει πεθάνει σε όλους της τους τομείς, είναι πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, το γεγονός ότι ο κόσμος του βιβλίου, παρά τις όποιες άλλες φθορές, εξακολουθεί να παραμένει αλώβητος. Μέρα με τη μέρα φαίνεται να γίνεται πλουσιότερος, μέσα από καινούριες και πρωτοποριακές δημιουργίες. Πολύ περισσότερο, από πρωταρχικές απλές ιδέες που καταλήγουν τυπωμένες σε ένα βιβλίο 160 σελίδων.

Η Gl Publications, η μεγαλύτερη εκδοτική εταιρεία στο χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες με ιδιαίτερη χαρά, την έκδοση του νέου βιβλίου, με τίτλο «Culture of Tiki Cocktails». Πρόκειται για ένα Luxury Limited Edition βιβλίο, το οποίο για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στη μεγαλύτερη έκθεση ποτών στην Ελλάδα, στο Athens Bar Show 2016, που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9/11 στην Τεχνόπολις Αθηνών, από τον πρόεδρο Ελλήνων οινοχόων, κο Ανδρέα Ματθίδη.

Μεταξύ πολλών άλλων συμμετοχών, το συγκεκριμένο βιβλίο, από την πρώτη κιόλας ημέρα που παρουσιάστηκε στην έκθεση, κέρδισε τις εντυπώσεις, χάρη στο πρωτοποριακό του περιεχόμενο. Αναφερόμενο στη δημιουργία και στην ιστορία της Τiki κουλτούρας, στη χρήση και την ιδιαιτερότητα των Τiki Μugs, στις σελίδες του παρουσιάζει τα 5 καλύτερα Τiki Bars παγκοσμίως, το ελληνικό Bar με την καλύτερη Tiki Cocktail List και 60 μοναδικές συνταγές Τiki Cocktails (10 classic και 50 twisted).

Πέρα από το καλογραμμένο και ενδιαφέρον περιεχόμενό του στην αγγλική γλώσσα και η πολύ προσεγμένη και φροντισμένη εικονογράφησή του, συμβάλλει στη συνολική του επιμέλεια. Επιπλέον, το σκληρόδετο velvet εξώφυλλό του, σε συνδυασμό με το illustration χαρτί εσωφύλλου του, αποδίδουν ένα υψίστης σημασίας αποτέλεσμα, στο χώρο του είδους του.

Διατίθεται αποκλειστικά μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Public.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδοτικής: http://www.glpublications.gr/

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here