Η απάντηση του Γ. Βαρουφάκη στους ομολόγους του

Mε μια φράση που δανείσθηκε από τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ, την οποία έγραψε στα αγγλικά, απάντησε ο Έλληνας υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης, στα δημοσιεύματα για ομόθυμες επιθέσεις  που δέχθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης κατά την διάρκεια του τελευταίου κρίσιμου Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο Γ. Βαρουφάκης έγραψε στο twitter: «Είναι ομόθυμοι στο μίσος τους για εμένα, και εγώ καλοδέχομαι το μίσος τους».

Ο υπουργός Οικονομικών, στην ανάρτησή του στο Twitter, χαρακτήρισε τη φράση αυτή του Ρούσβελτ «κοντά στην καρδιά του (και την πραγματικότητα) αυτές τις ημέρες»

Η ανάρτηση αυτή, επιβεβαιώνει εμμέσως το πολύ κακό κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση κάτι που αποτυπώθηκε άλλωστε και στο γεγονός ότι ο κ. Βαρουφάκης δεν παρέστη στο επίσημο δείπνο των υπουργών το βράδυ εκείνης της ημέρας.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών απέδωσαν την απουσία του στο ότι απεχθάνεται τα βαρετά δείπνα και προτίμησε να δειπνήσει με φίλους και συνεργάτες του. Προσέθεταν δε ήταν παρών στο προηγούμενο δείπνο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup oι υπουργοί Οικονομικών κατηγόρησαν τον έλληνα υπουργό για ανεύθυνους χειρισμούς, χάσιμο χρόνου και ερασιτεχνισμό. Κατηγορίες και επιθέσεις που διέψευσε ο έλληνας υπουργός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here