«Ελεύθεροι» χωρίς όρους, αλλά παραμένουν κρατούμενοι οι Σακκάς-Σεϊσίδης

Ελεύθεροι χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», οι Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης. Οδηγήθηκαν όμως ξανά στη φυλακή καθώς κρατούνται για άλλες κατηγορίες.

Σήμερα ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, απολογήθηκν για τις κατηγορίες  σχετικά με την οργάνωση «ΕΑ». Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Σακκάς, ο οποίος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, όσο και ο Μ. Σεϊσίδης, αρνήθηκαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση.

Σε βάρος είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, με βάση αποτυπώματα που βρέθηκαν σε κινητά αντικείμενα σε σπίτι στο Βόλο, το οποίο ερεύνησε η Αντιτρομοκρατική το 2015 μετά τη σύλληψη του Γρηγόρη Τσιρώνη.

Τι λέει ο συνήγορος του Μ. Σιϊσίδη, Κ. Παπαδάκης

«Η μη προφυλάκισή του ήταν απόλυτα αναμενόμενη εξαιτίας της ανυπαρξίας όχι αποδείξεων μόνο, αλλά στοιχειωδών έστω ενδείξεων εναντίον του και το αντίθετο θα υπερέβαινε τα όρια του δικαστικού σκανδάλου» σημείωσε σχολιάζοντας την απόφαση ο συνήγορος του Μάριου Σεϊσίδη, δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, που έκανε λόγο για κίνηση τακτικής.

«Η σημερινή απόδοση «δικαιοσύνης», που διόλου δεν συμβαδίζει με την μέχρι τώρα αντιμετώπιση στο θέμα του D.N.A., όσο και αν αποτελεί κατάρρευση της μέχρι τώρα προσπάθειας ενοχοποίησης του Μάριου, αποτελεί «κίνηση τακτικής» και δεν δικαιολογεί ούτε εφησυχασμό, ούτε θριαμβολογία, αλλά μάλλον ανάγκη προετοιμασίας του επομένου σταδίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ Παπαδάκης.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here