Γεροβασίλη: Σεβασμός σε θεσμούς, επιβολή της νομιμότητας σε πείσμα διαπλοκής και ΝΔ

 

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να επιβάλει με αποφασιστικότητα και σεβασμό στους θεσμούς, τη νομιμότητα, σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, απαντώντας σε μια αήθη επίθεση της ΝΔ που αποκαλούσε την κυβέρνηση την πιο αυταρχική κυβέρνηση και μιλούσεγια μαύρο στη Δημοκρατία.

Η δήλωση της κ. Γεροβασίλη

Οι αναφορές της Νέας Δημοκρατίας σε απομόνωση από τους πολίτες, συνεπακόλουθη υιοθέτηση ακραίων μεθόδων και επιβολή «μαύρου» στην ενημέρωση εμπνέονται από τις πρόσφατες και πλέον σκοτεινές εποχές της ίδιας της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Με αποφασιστικότητα και σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, η Κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίηση της λαϊκής εντολής για επιβολή της νομιμότητας και ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. Ό,τι ακριβώς αρνήθηκαν να κάνουν, δηλαδή, τα κόμματα της διαπλοκής επί 27 έτη.

Η νομιμότητα θα επικρατήσει σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Η χώρα βιώνει ένα πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό από μια Κυβέρνηση που όσο απομονώνεται από τους πολίτες τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το Κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωδη της η ΝΔ. και συνεχίζει:

«Όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών δεν έχουν προηγούμενο.

Στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν την έκβαση της υπόθεσης επιτίθενται σε δικαστές και ευτελίζουν συνολικά τη Δικαιοσύνη. Με πρακτικές παρακράτους, επιχειρούν την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Παραβιάζουν ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα λειτουργών της Δικαιοσύνης και του Κράτους. Πρόκειται, όχι μόνο για την πιο ανίκανη, αλλά και την πιο αυταρχική Κυβέρνηση όλων των εποχών.

Μια Κυβέρνηση που ετοιμάζεται να ρίξει “μαύρο” στην πολυφωνία, “μαύρο” στην ενημέρωση και, εντέλει, “μαύρο” στη Δημοκρατία».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here