Έκαναν «σκάνδαλο» Συριζαίων και τα μουσικά δρώμενα

Με τίτλος «1.300 ευρώ το μήνα σε Συριζαία» για μουσική επιμέλεια στα λεωφορεία, βγήκαν αντιπολιτευόμενα έντυπα και ιστοσελιδες

Η μουσική παραγωγός αναφέρεται ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΟΑΣΑ απαντά ότι η παραγωγός παίρνει 990 ευρω το μήνα, έχει τυπικά και ουσιαστικά προσόντα,  έχει τριμηνη σύμβαση και δεν θα φροντισει μονο για τη μουσική στα λεωφορεία, αλλά και γα το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και σε άλλους δημόσιους χώρους, όπως και για την υλοποίηση του σχεδίου «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο»

Αναλυτικά, ο οργανισμός σημειώνει: «Ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου που επιτελεί, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες, σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύτερο πρόγραμμα δράσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα εκατομμύρια των πολιτών που τις χρησιμοποιεί. Στο ευρύτερο αυτό πρόγραμμα εντάσσονται δράσεις, όπως το Λεωφορείο Φροντίδας Αστέγων, το Λεωφορείο Υγείας, διάφορα Πολιτιστικά Δρώμενα σε σταθμούς, Διαγωνισμοί Φωτογραφίας, Εκθέσεις έργων ζωγραφικής, Εκδηλώσεις Ιστορικής και Πολιτιστικής Μνήμης κ.ά. που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε δρομολογούνται, είτε βρίσκονται στη φάση του σχεδιασμού. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ. Για τον σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here